Contact

Stacks Image 2199
Heeft u vragen over de blaaskapel? Neem gerust contact met ons op! Dit kan via e-mail. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren. Wilt u uw feestje of evenement muzikaal opvrolijken met Blaaskapel De Kleikloeten? Hieronder staat meer informatie over boekingen.
Stacks Image 2356

Boekingen

Voor boekingen kunt u contact opnemen met de volgende personen:
  • Bert Hoogers M 06 336 496 54 T 038 337 4583
  • Martin Mulder M 06 539 241 16
U kunt ook een mail sturen naar één van bovenstaande contactpersonen.

Wat u sowieso dient te vermelden in de mail is: datum en tijd van het optreden, de gewenste duur, de locatie, alsmede uw contactgegevens (naam, e-mail en telefoonnummer).

Wij brengen graag een offerte voor u uit! Na overeenstemming wordt er veelal een contract opgesteld. Hierin staan voorwaarden van het optreden, de wijze van betaling en de mogelijkheden tot annulering.

PS. Wij zijn via deze weg tevens te boeken als Zwarte Pietenband. Onmisbaar voor uw Sinterklaasfeest!

Route

Het bezoekadres van verenigingsgebouw De Triangel is:

Veenburgerweg 13
8051 CG Hattem
Tel. 038 423 89 26

Hier vinden onze repetities plaats en enkele activiteiten zoals het Hattems Muziekfeest. Het verenigingsgebouw is eenvoudig te bereiken, zie ook Google Maps.
Stacks Image 2147

Tip de webmaster!

Op deze website vindt u allerlei informatie over Blaaskapel De Kleikloeten Hattem. Wij trachten ernaar de site zo up to date, volledig en correct mogelijk te houden. Mist u informatie, ziet u mogelijke verbeteringen of heeft u een goed idee voor de website? Aarzel niet en mail de webmaster. Wij zijn blij met uw input!

Sponsor

Sponsor van Blaaskapel De Kleikloeten is Bultman-Hartholt, een onafhankelijke financiële adviesorganisatie en zelfstandig intermediair van Regiobank. Bultman-Hartholt is gespecialiseerd in alle schade- en levensverzekeringen, pensioenen, hypotheken en bankzaken zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Door de gebundelde krachten kan er uitstekend op alle financiële wensen worden ingespeeld. Kijk voor meer informatie op www.bultman-hartholt.nl.
Stacks Image 2385